تحقیق میزان بهره مندی روابط عمومی ادارات از رسانه های الکترونیک

تحقیق میزان بهره مندی روابط عمومی ادارات از رسانه های الکترونیک تحقیق میزان بهره مندی روابط عمومی ادارات از رسانه های الکترونیک

دسته : خبرنگاری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 154 KB

تعداد صفحات : 44

بازدیدها : 238

برچسبها : روابط عمومی رسانه های الکترونیک

مبلغ : 8500 تومان

خرید این فایل

دانلود پایان نامه شناسایی محتوا و بررسی میزان بهره مندی روابط ادارات از رسانه های الکترونیکی

بررسی میزان بهره مندی روابط عمومی ادارات اردبیل از رسانه های الکترونیک

این تحقیق در 4 فصل می باشد که فصل اول مربوط به کلیات تحقیق، فصل دوم پیشینه تحقیق، فصل سوم روش تحقیق می باشد که فصل چهار که مربوط به یافته های تحقیق است وجود ندارد و فصل آخر نتیجه گیری و پیشنهادات می باشد و در نهایت منابع ذکر شده است.

بخشی از متن تحقیق

وسایل ارتباط جمعی امروزه جز جدایی ناپذیر زندگی انسانها به شماره می روند و انسانها برای گرفتن تصمیمات بهینه نیاز به اطلاعات و داده های درست، جامع و روشن دارند که معمولا این اطلاعات را از رسانه ها و روابط عمومی ادارات بدست می آورند واقعیت این است که امروزه روابط عمومی ها خود صاحب رسانه شده اند و می توانند وابستگی کمتری به رسانه های عمومی داشته باشند این رخداد کم اهمیتی نیست و می تواند سر منشأ تحولات جدی در کارکرد روابط عمومی ها در همه سازمانها و نهادها باشند چرا که دیگر به صرف تولید یک اطلاعیه خبری یا خام نمی توان اکتفا کرد و تولید خبر و گزارش یا محتوا و اطلاعات در روابط عمومی ها شکل جدی تری به خود خواهد گرفت.

روابط عمومی امروز می تواند نشریه داخلی، نشریه بدون سازمانی، وب سایتهای اینترنتی، وبلاگ و خبرنامه های الکترونیکی را داشته باشد و از این طریق پیام های خود را بطور مستقیم به مخاطبان برساند این یعنی رسانه.

برخی دیدگاه های اقتقادی فعالیتهای رسانه ها را بخشی از فعالیتهای روابط عمومی های می دانند و آن را محصول رسانه های الکترونیکی تلقی می نمایند و تولید و انتشار اخبار راتحت عنوان و به معنای ارائه رویدادها از نگاه خاص و در واقع به عنوان یک روابط عمومی الکترونیک یا رسانه های الکترونیکی قلمداد می نمایند.

پخش مداوم و روزانه اخبار از سایت ادارات از کار کردهای ویژه رسانه های ارتباط جمعی است به عبارتی انتشار جریان رویدادهای خبری از سایت روابط عمومی ها وظیفه و نقش اساسی یک اداره است و خبر به عنوان یک تولید رسانه ای، گزارش از رویدادهای واقعی و عینی دارای یک یا چند ارزش خبری است که تحت تأثیر عوامل درون سازمان و برون سازمانی شکل می گیرد اما باید بدانیم که رسانه های الکترونیکی چیست؟ تساسل چه مواردی است:

رسانه های الکترونیکی سازمان ارتباطی هوشمندی ایست که توانایی واکنش مناسب در هر لحظه و مکان را داراست و روابط عمومی عبارت از یکسری مهارتهای عملی و راهبردی که به منظور افزایش حسن شهرت یک سازمان، کمک به تقویت روابط با مخاطبان اصلی و کسب توانایی در برخورد مقتدرانه با بحرانها طراحی شده است به عبارتی روابط عمومی ابزار قدرتمندی ایست که می تواند در موفقیت سازمان نقش مهمی ایفا کند برای ایجاد یک وجهه خوب و مقبول در بین مخاطبان اصلی خود لازم است بین روابط عمومی ادارات و رسانه ها تعامل وجود داشته باشد. ...

ضرورت و اهمیت پژوهش

در بعد ضرورت تحقیق می توان گفت: در بین رسانه های مختلف، استفاده روابط عمومی ها از رسانه ها الکترونیکی ویژگیها و قابلیتهای بسیاری را در بر دارد و نقش اجتناب ناپذیری در آگاه سازی و اقناع نیازهای مخاطبان را می تواند داشته باشد بطوریکه امروزه در ادارات پر مخاطب ترین قسمت هر روز روابط عمومی آن نهاد نقش بسیار موثری را دارا می باشد در بعد اهمیت و ضرورت موضوع می توان به ساده سازی نحوه ارائه اطلاعات به مخاطبان و سازمانها و نهادها و دسترسی آنان به اطلاعات و بهبود پاسخگویی و اطلاع رسانی به مخاطبان و تضمین اطلاع دهی آسان اشاره نمود علاوه بر این اهمیت علمی این تحقیق می تواند امکان بررسی صحیح، برنامه ریزی دقیق تقویت و تجدیدنظر در رفتار مخاطبان را پدید آورد. این پژوهش می تواند عاملی و فرصتی برای تفکر بیشتر روابط عمومی ادارات از رسانه های الکترونیکی باشد که در فرآیندهای اجتماعی و سیاسی و برنامه ریزی سر ریز دقیق و مدون یک پژوهش کامل به حساب آیند. بنابراین ضرورت دارد تا با تحلیل محتوای آن ضعفها و کم و کاستی ها مشخص شود با استفاده از روش تحلیل محتوا و ارائه راهکارهای عملی برای از بین بردن ضعفهای روابط عمومی ها از رسانه ها الکترونیکی اقدامات اساسی صورت گیرد. از طرفی می توان نتایج این تحقیق را برای استفاده در ادارات در برنامه ها و اهداف دقیق در اجرای هر چه بهتر آن بکار گرفت.

همچنین نتایج چنین بررسیهایی می تواند در ارزیابی عملکرد رسانه های جمعی و اثرات اجتماعی فرهنگی آنها از دیدگاه های اهداف آگاهانه و اداره کنندگان باید برنامه ریزیهای دقیق و اطلاع رسانی درست و اساسی مورد استفاده قرار گیرد.

اهداف پژوهش

هدف اصلی این تحقیق شناسایی محتوا و بررسی میزان بهره مندی روابط ادارات اردبیل از رسانه های الکترونیکی است و بر این اساس اهداف جزئی برای پژوهش که در نظر گرفته شده است می توان اشاره نمود عبارتند از:

- شناسایی عوامل موثر در میزان بهره مندی روابط عمومی ادارات اردبیل از رسانه های الکترونیکی

-شناسایی راهکارها و روشهای موثر و مفید بهره مندی روابط عمومی ادارات اردبیل از رسانه های الکترونیکی

-شناسایی منابع مشخص مبرٌهن و روشن در میزان بهره مندی روابط عمومی ادارات اردبیل از رسانه های الکترونیکی

-شناسایی میزان پرداخت و استفاده روابط عمومی ادارات از رسانه های الکترونیکی

شناسایی ضعفها و کاستی های روابط عمومی ادارات اردبیل در استفاده از رسانه های الکترونیکی

-شناسایی ارزش و اهمیت روابط عمومی ادارات در استفاده از رسانه های الکترونیکی

-شناسایی نوع و روش موثر روابط عمومی ادارات اردبیل از رسانه های الکترونیکی

مفهوم و تاریخچه روابط عمومی الکترونیک

نحوه بکارگیری فناوریهای جدید ارتباطی و شیوه های نوین اطلاع رسانی در جهت ارائه خدمات منطبق برخواسته های مخاطبان بطور لحظه ای به منظور تحقق اهداف روابط عمومی است. از ابتدای تاریخ بشر تاکنون همواره افراد هوشمندی بوده اند که این شناخت را در ارتقای خود با دیگران به کارگرفته اند و نوعی روابط عمومی را در کارهایشان اعمال کرده اند در تمامی دوره های دموکراسی از جمله از جمهوری روم گرفته تا نظام کنونی، رساله ها، مقاله ها و سخنرانی ها و دیگر قالب های خطابه به قصد سلطه به افکار عمومی به کار گرفته شده اند. البته کشورها و نهادهای غیر دموکراتیک هم این ابزارها را به خدمت گرفته اند اما در جایی که امکان بحث و ارتقا وجود ندارد. امکان تعالی به سوی گفت و شنود نیز که ما آن را وظیفه عمومی در مسئولانه ترین و جامع ترین شکل اجتماعی اش مرتبط می دانیم نمی تواند وجود داشته باشد بطور مسلم فعالیتهای روابط عمومی همیشه دو طرفه است اما در جامعه دموکراتیک افراد در تغییر، تفسیر و بحث درباره پیامهای که دریافت می دارند آزادانه می توانند در صورت تمایل با پیامهای دریافتی مخالفت کرده و عکس العمل دلخواه خود را نشان می دهند نحوه بسیار خوب آن استفاده از مهارتهای روابط عمومی برای پیشبرد در دموکراسی جریان انقلاب آمریکاست (توماس پین و ساموئل آرانه) دوتن از مبلغان بزرگ نویسندگان، سخنرانان و مناظره یا گران و سازمان دهندگان این انقلاب بودند برای توجه افکار عمومی حتی وقایع و مراسم جریدی را خلق کردند می توان گفت اصطکاک ناشی از مقابله یغماگران و روزنامه نگاران افشاگر موجب ایجاد جرقه ای شد که روابط عمومی نوین را پدید آورد و مردم فهمیدند که قدرت اعتراض به عملیات استثمارگرایانه تجاری را دارند روابط عمومی به مفهوم یک حرفه، در قرن بیستم در آمریکا به وجود آمد با عنوان دفتر تبلیغات Publicity Bureau یا دفتر مطبوعات PressBureau نامیده شد. پس از انقلاب صنعتی پیشرفت صنعت و تکنولوژی، منجر به ایجاد دفاتر روابط عمومی به خاطر نیاز به آگاه سازی و ایجاد برقراری ارتباط شد. پس از آن نخستین شرکت روابط عمومی توسط [Ivy Ledbetter Lee] خبرنگار روزنامه (yokworld) در شهر نیویورک تاسیس شد با آغاز قرن بیستم فعالیت ها و راهبردهایی برای پیشبرد امور اتخاذ شده از تغییرات اجتماعی گرفته تا سر گرمی که به عنوان بخشی از مفهوم جامع روابط عمومی به حساب می آیند. روابط عمومی الکترونیک به لحاظ مفهومی فرقی با روابط عمویم سنتی ندارد در روابط عمومی الکترونیک ما از کاغذ استفاده نمی کنیم و شاید وجه تمایز اصلی روابط عمومی الکترونیک و روابط عمومی سستی به لحاظ شکلی در همین نکته نهفته باشد چون همه ابزارند و معمولاً از ابزار برای رسیدن به اهداف که در فلسفه وجودی هنر هشتم نهفته شده استفاده می شود. ...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید