دسته : روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 1499 KB
تعداد صفحات : 33
بازدیدها : 379
برچسبها : آسیب ورزشی آرام سازی تصویرسازی ذهنی توانبخشی ورزشی
مبلغ : 40000 تومان
خرید این فایلپروژه حاضر دارای یک مقاله ترجمه شده اختصاصی و یک پاورپوینت با موضوع مرتبط می باشد.
هر دو فایل قابل ویرایش می باشند که مقاله (آرام سازی و تصویرسازی هدایت شده در زمینه توانبخشی ورزشی) در 17 صفحه ی word همراه با مقاله اصلی با فرمت pdf می باشد. پاورپوینت (آرام کردن و تصور هدایت شده در زمینه توانبخشی (بازسازی) ورزشی) نیز دارای 16 اسلاید می باشد.
بخشهایی از متن مقاله
آرام سازی (تمدد اعصاب) و تصویرسازی هدایت شده در زمینه توان بخشی ورزشی
Relaxation and guided imagery in the sport rehabilitation context
چکیده
پیش بینی می شود که سالانه 17 میلیون آسیب ورزشی رخ دهد و 8 نفر از هر 10 ورزشکار در دوره دبیرستان و دانشگاه آسیب ببینند. ورزشکاران آسیب دیده ممکن است تنش، تنهایی، ترس، شوک/ناباوری و عدم اطمینان از آینده را تجربه کنند. ورزشکاران در طول دوره آسیب به سر مربیان و کمک مربیان، مربیان ورزشی، هم تیمی ها، خانواده و دوستان خود برای حمایت اجتماعی چشم می دوزند. یک طرح تحقیقاتی کیفی و کمی برای توصیف اثرات آرام سازی و تصویرسازی در زمینه توان بخشی ورزشی بر اعتماد به نفس و ترس از بازگشت به ورزش استفاده شد. علاوه بر این، روابط احتمالی بین حمایت اجتماعی ادراک شده، اعتماد به نفس و بازگشت به بازی با استفاده از نسخه های اصلاح شده پرسشنامه اعتماد به نفس ورزشی، پرسشنامه حمایت اجتماعی و ارزیابی تصویرسازی ورزشی مورد بررسی قرار گرفت. شرکت کنندگان دو ورزشکار مرد دانشگاهی (فوتبال و بیسبال) با آسیب های اندام فوقانی با شدت متوسط و دوره بهبودی تخمینی دو هفته بودند. به شرکت کنندگان یک نوار صوتی مخصوص طراحی شده از یک اسکریپت (متن) تصویرسازی هدایت شده داده شد که روزانه دو بار استفاده می شد. نتایج، پردازش و تحلیل شد تا هرگونه شباهت و/یا تفاوت بین شرکت کنندگان در مورد تجربه توان بخشی بررسی شود. هر دو شرکت کننده افزایش اعتماد به نفس و سطوح متوسط تا بالای حمایت اجتماعی را تجربه کردند. شرکت کننده 1 بیشترین مقدار حمایت اجتماعی را از مربی ورزشی و شریک زندگی خود دریافت کرد. شرکت کننده 2 بیشترین حمایت اجتماعی را از سر مربی دریافت کرد. هیچ یک از شرکت کنندگان از بازگشت به بازی ترسی نداشتند.
هدف این مطالعه ارزیابی چگونگی کمک یک برنامه تمرینی ذهنی، متشکل از آرام سازی با تصویرسازی هدایت شده، در فرآیند بهبودی پس از آسیب بود. اولین سؤال پژوهشی این بود که آیا استفاده از تصویرسازی هدایت شده، اعتماد به نفس را در طول توانبخشی در ورزشکاران آسیب دیده افزایش می دهد؟ دومین سؤال این بود که آیا استفاده از تصویرسازی هدایت شده در طول دوره توانبخشی ترس از بازگشت به بازی را کاهش می دهد؟ سومین سؤال این بود که رابطه بین حمایت اجتماعی ادراک شده و بازگشت با اعتماد به نفس بیشتر به بازی چیست؟ و در نهایت، رابطه بین حمایت اجتماعی ادراک شده و اعتماد به نفس چیست؟
ارزیابی تصویرسازی ورزشی برای ارزیابی توانایی هر ورزشکار در تجربه عواطف، احساسات و دیدگاه های مختلف در طول تصویرسازی با استفاده از مقیاس لیکرت 5 درجه ای، از 1 (هیچ) تا 5 (زیاد)، اجرا شد. چهار وضعیت تصویرسازی برای ارائه تنوع در مواجهه با تصویرسازی گنجانده شدند و شامل: تمرین تنها، تمرین با دیگران، بازی در مسابقه، و یادآوری عملکرد دوره ی اوج هستند. هیچ گزارشی از اعتبار یا پایایی برای این ابزار وجود ندارد. اطلاعات جمع آوری شده برای به دست آوردن مبنایی از توانایی ها برای فهم بهتر نقاط قوت و ضعف شرکت کنندگان استفاده شد.
فهرست مطالب مقاله
چکیده
مواد و روش ها
معیارهای اعتماد به نفس
حمایت اجتماعی ادراک شده
تصویرسازی ذهنی
مصاحبه خروج
رویه ها
نتایج
ارزیابی تصویرسازی ورزشی
اعتماد به نفس ورزشی صفتی و حالتی
حمایت اجتماعی سرمربی
حمایت اجتماعی کمک مربی
حمایت اجتماعی از سوی مربی ورزشی
بازگشت به بازی
رابطه بین حمایت اجتماعی و بازگشت به بازی
رابطه بین حمایت اجتماعی و اعتماد به نفس
بحث
منابع
ضمیمه A راهنمای مصاحبه خروج
ضمیمه B: متن تمرین آرام سازی و تصویرسازی
خرید و دانلود آنی فایل