گزارش کارآموزی مخابرات

گزارش کارآموزی مخابرات گزارش کارآموزی مخابرات

دسته : -گزارش کار آموزی و کارورزی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 45 KB

تعداد صفحات : 35

بازدیدها : 524

برچسبها : کارآموزی مخابرات

مبلغ : 2000 تومان

خرید این فایل

دانلود گزارش کارورزی مخابرات در 35 صفحه ورد قابل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc

فهرست

مقدمه

نمودار سازمانی

انواع انتقال

انواع مراکز

انواع سو ئیچینگ

سیگنالینگ

مراکز تلفن

مکانیزم مخابرات

واحد سوئیچ

کارتهای موجود در سوئیچ

چک سوئیچ

راه اندازی یکمرکز

شبکه های خصوصی مجازی (VPN)

دسته بندی VPN بر اساس رمز نگاری

دسته بندی VPN بر اساس لایه پیاده سازی

دسته بندی VPN بر اساس کارکرد تجاری

مختصری درباره تئوری VPN

پیاده سازی VPN

پرتکل های مورد استفاده

***************

تحقیق کارورزی مخابرات

مخابرات یعنی انتقال اطلاعات ( پیام ) یا ارتباط میان مشترکین بدین صورت که امواج ساطع شده از انسان را که میرا هستند را به امواج پایدار الکتریکی تبدیل کرده و آن را انتقال داده و به مقصد می رساند

انواع انتقال:

1- سیم تلفنی:

از این نوع ارتباط در فواصل کوتاه و داخل شهر استفاده می شود

2- فیبر نوری:

برای ارتباطات راه دور و نیز ارتباطاتی که حجم بسیار زیادی دارد استفاده می شود.

از فیبر نوری برای ارتباطات بین شهری و نیز ارتباطات بین دو مرکز که در داخل شهر قرار دارد استفاده می شود.

3- انتقال هوایی:

برای ارتباطات بین شهری و حتی بین المللی استفاده می شود. که شامل سه نوع ارتباط است:

الف- انتقال موازی با زمین

در این نوع انتقال امواج موازی سطح زمین ارسال می شود.لازم به ذکر است امواج بالاتر از 80 کیلومتر از سطح زمین نمی رود.

ب - ارسال هوایی:

در این نوع ارسال از خاصیت منعکس کنندگی جو زمین استفاده می شود ، ارتفاع امواج می توانند بین 80 تا 400 کیلو متر باشد.انعکاس جو زمین در شب به مراتب بیشتر از روز می باشد ، بنابراین در شب دریافت اطلاعات به مراتب خیلی بهتر از روز می باشد.

پ- ارسال ماهواره ای

در این نوع ارسال فرکانس سیگنال ارسالی به مراتب خیلی بیشتر از دو حالت قبلی است.

تلفن های ابتدایی

ابتدایی ترین سیستم یک دهنی و یک گوشی بوده ، مکانیزم آن به گونه ای بود که یک کاسه فلزی که داخل آن براده های زغال قرار داشته و یک صفحه دیاگرام که با کاسه کاملاً عایق شده بود و یک باتری که بتوان نوسانات صوتی را به نوسانات الکتریکی تبدیل نمود و از طریق جفت سیم به گوشی شخص مورد نظر بفرستد.

...

شبکه های خصوصی مجازی (VPN)

در طی ده سال گذشته دنیا دستخوش تحولات فراوانی در عرصه ارتباطات بوده است . اغلب سازمانها و موسسات ارائه دهنده کالا و خدمات که در گذشته بسیار محدود و منطقه ای مسائل را دنبال و در صدد ارائه راهکارهای مربوطه بودند ، امروزه بیش از گذشته نیازمند تفکر در محدوده جهانی برای ارائه خدمات و کالای تولیده شده را دارند. به عبارت دیگر تفکرات منطقه ای و محلی حاکمبر فعالیت های تجاری جای خود را به تفکرات جهانی و سراسری داده اند. امروزهبا سازمانهای زیادی برخورد می نمائیم که در سطح یک کشور دارای دفاتر فعال و حتی در سطح دنیا دارای دفاتر متفاوتی می باشند . تمام سازمانهای فوق قبل از هر چیز بدنبالیک اصل بسیار مهم می باشند : یک روش سریع ، ایمن و قابل اعتماد بمنظور برقراری ارتباط با دفاتر و نمایندگی در اقصی نقاط یک کشور و یا در سطح دنیا اکثر سازمانها و موسسات بمنظور ایجاد یک شبکه WAN از خطوط اختصاصی (Leased Line) استفاده می نمایند.خطوط فوق دارای انواع متفاوتی می باشند. ISDN ( با سرعت 128 کیلوبیت در ثانیه)، ( OC3 Optical Carrier-3) (با سرعت 155 مگابیت در ثانیه) دامنه وسیع خطوط اختصاصی را نشان می دهد. یک شبکه WAN دارای مزایای عمده ای نسبت به یک شبکه عمومی نظیر اینترنت از بعد امنیت وکارآئی است . پشتیانی و نگهداری یک شبکه WAN در عمل و زمانیکه از خطوط اختصاصی استفاده می گردد ، مستلزم صرف هزینه بالائی است همزمان با عمومیت یافتن اینترنت ، اغلب سازمانها و موسسات ضرورت توسعه شبکه اختصاصی خود را بدرستی احساس کردند. در ابتدا شبکه های اینترانت مطرح گردیدند. این نوع شبکه بصورت کاملا اختصاصی بوده و کارمندان یک سازمان با استفاده از رمز عبور تعریف شده ، قادر به ورود به شبکه و استفاده از منابع موجود می باشند. اخیرا، تعداد زیادی از موسسات و سازمانها با توجه به مطرح شدن خواسته های جدید (کارمندان از راه دور ، ادارات از راه دور)، اقدامبه ایجاد شبکه های اختصاصی مجازی VPN)Virtual Private Network) نموده اند.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید